Focus-driedaagse met Erna de Bruijn en Christine Langeveld – 26, 27, 28, 29 april 2018

In april dit jaar ging een lang gekoesterde droom van Erna in vervulling: een ‘focus driedaagse’ in een prachtige bosrijke omgeving met gedreven focussers. De dagen, toen bestemd voor focusbegeleiders en -trainers, waren een bron van inspiratie en hebben Erna en Christine doen besluiten om hun focuspassie en -ervaring opnieuw te delen. De 3-daagse staat nu open voor alle focussers met minimaal cursus 2.  En jij bent van harte uitgenodigd!

Wordt ‘iets in jou’ heel blij, geef je dan snel op want er zijn maar 14 plaatsen te vergeven.

De opzet van de driedaagse:
Erna en Christine geven meerdere individuele – en groepssessies per dag, in aanwezigheid van alle deelnemers. Deze worden centraal nabesproken en hebben zodoende een lerend en inspirerend karakter. De individuele sessies worden op video opgenomen (hierover later in deze aankondiging meer). Er is voldoende vrije ruimte in het programma. Deelnemers kunnen deze naar eigen behoefte invullen. Wandelend, focussend in kleine groepjes of volgen wat zich aandient.

Wanneer?
Van donderdagavond 26 april tot zondagmiddag 29 april 2018. De aankomst is donderdag eind van de middag, met om 18:00 uur een gezamenlijk avondmaaltijd. De driedaagse wordt op zondag na schoonmaak en lunch gezamenlijk rond 15.00 uur afgesloten.

Voor wie?
Voor Focussers met tenminste focussen 1 en 2. Inschrijving gebeurt op volgorde van aanmelding. Wanneer je tot de eerste 14 aanmelders hoort, krijg je daarover bericht. In die mail staat de betaalwijze van het inschrijfgeld vermeld. Dat bedraagt €75,- en is niet restitueerbaar. Pas na ontvangst daarvan is je inschrijving definitief.

Waar?
De locatie is Herberg de Dieken, gelegen in de bossen van Holten. De locatie is zorgvuldig gekozen op sfeer, natuurrijke omgeving èn betaalbaarheid. Er wordt vegetarisch gekookt. Het karakter van de Herberg impliceert dat je slaapt in een 2- of 3-persoonskamer (er zijn dus geen 1-persoonskamers beschikbaar). Je loopt vanuit het huis zó het bos in, de hei op.

Kosten?
Erna en Christine hebben ervoor gekozen geen vergoeding te willen ontvangen voor deze driedaagse. De verblijfskosten bedragen tussen de €275,- en €350,-  per persoon (o.a. afhankelijk van het kamertype).

Aanmelding:
Meld je vanaf 3 november via de mail aan bij Ingrid Hutter. In volgorde van aanmelding wordt de deelnemerslijst samengesteld. De 14 deelnemers ontvangen spoedig nadere informatie over de aanbetaling. Zodra deze binnen is,  ben je verzekerd van een plaats. Ruim voor het weekend ontvang je verdere informatie. De inschrijving sluit op 15 november 2017.

Contact:
Mocht je vragen hebben, wend je dan tot de organisatoren Ingrid Hutter of Angélique de Jong (en niet tot Erna en Christine).

Video-opnames.
Er is vrijwel geen beeldmateriaal van Nederlandstalige focussessies, om die reden zullen, in navolging van het eerdere weekend dit jaar, alle sessies op video worden opgenomen. Wie zich meldt voor een sessie, geeft in principe toestemming voor video-opname. Uiteraard kan de focusser een (deel van) zijn of haar sessie laten wissen. In de maanden na de driedaagse wordt er een zorgvuldige selectie van fragmenten van deze opnames gemaakt. De DVD die daar het resultaat van is, kan door trainers in hun focuscursussen worden gebruikt.

We hopen op veel enthousiaste aanmeldingen!

Met hartelijke groet,

Ingrid Hutter en Angélique de Jong