Aanmelden

Je kunt op verschillende manieren meedoen met de Stichting Focusing:

  1. Participant
  2. Participant Plus
  3. Donateur

1. Participant: € 40,- voor het jaar 2023

Je voelt je betrokken bij Focusing in Nederland en het werk van de Stichting. Je wilt graag op de hoogte blijven van nieuws, informatie en artikelen die achter de inlog staan. Je hebt zin om de mensen achter het netwerk beter te leren kennen. Als participant heb je toegang tot het besloten deel van de website, waarin artikelen, een prikbord en de namen van alle Participanten te vinden zijn. Je kunt zonder kosten of met korting meedoen aan de Focusing Inspiratie bijeenkomsten.

2. Participant Plus: € 65,- voor het jaar 2023

Ben je aanbieder van Focusing workshops, trainingen en/of individuele begeleiding, dan past deelname als Participant Plus. Je bent opgeleid tot Focusing professional (Begeleider of Trainer) om Focusing sessies te geven 1op1 of aan groepen of Focusing te integreren in je begeleidingswerk. Als Participant Plus kun je een Profielpagina aanmaken met alle informatie over je praktijk en je aanbod. Je kunt door belangstellenden worden gevonden op naam en locatie, ook op het kaartje. Focusing Trainers kunnen hun Focusing aanbod van Focusing cursussen, workshops en opleidingen op de agenda zetten. Als Participant kun je gebruik maken van de standaard folder die persoonlijk kan worden aangepast. Daarnaast geniet je alle voordelen van de Participant. Je kunt zonder kosten of met korting meedoen aan de Focusing Inspiratie bijeenkomsten.

3. Donateur: bijdrage

Als donateur draag je Focusing in Nederland en het werk van de Stichting een warm hart toe. Je wilt graag financieel bijdragen om de doelen van de Stichting te helpen realiseren. Je kunt participant zijn èn donateur. Voor deelname aan een Focusing Inspiratie bijeenkomst doneer je hier ook de gevraagde bijdrage. 

Koop een participantschap of doneer en doe mee:

U kunt hier de algemene voorwaarden van Stichting Focusing Nederland lezen.

Toont alle 5 resultaten