Laden Aanbod

« Alle Aanbod

Focustraining niveau II

1 september|09:30 - 12:30

Focussen II is de tweede training in een serie van I t/m IV om te leren luisteren naar de wijsheid van je lijf (focussen) en het luisterend aanwezig zijn bij het focusproces van een ander. In Focussen II staat het verder ontwikkelen en verdiepen van het zelfstandig focussen centraal. Je krijgt meer zicht in de essentie en het verloop van het focusproces, welke innerlijke mechanismen dit proces kunnen blokkeren en hoe je hiermee om kunt gaan. De focussende basishouding en het ontwikkelen van een innerlijke relatie zijn hierbij van groot belang. In deze cursus zal hiervoor dan ook veel aandacht zijn. Verder wordt stilgestaan bij de toepassingsmogelijkheden van het focussen en hoe je het kunt integreren in het dagelijks leven. Door de training wordt je vertrouwen in het focusproces vergroot en ontdek je wat het betekent voor jouw manier van in het leven staan.

De training wordt gegeven op woensdag 1 september, 15 september, 29 september en 13 oktober van 9:30 – 12:30u. Evt. kunnen deze data omgezet worden naar drie woensdagen van 10-15u als mensen van ver moeten komen. Mocht je deze data niet kunnen, maar wel graag meedoen, dan hoor ik het graag.

Kosten: 240 euro, incl. koffie/thee en een individuele sessie van een uur. Voorafgaand aan de training vindt er, indien nodig, een online of live wederzijds kennismakingsgesprek plaats.

Na afloop van de training ontvang je een officieel certificaat van The International Focusing Institute NY, waarmee je toegang hebt tot vervolgtrainingen en thematische workshops op het gebied van Inner Focusing. Voor een recent aanbod en meer informatie over Inner Focusing: www.stichtingfocusing.nl en www.focusing.org.

Gegevens

Datum:
1 september
Tijd:
09:30 - 12:30

Organisator

Dorethé Mommersteeg
Telefoon:
0648426054
E-mail:
dorethe@despiegel.nu
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Focuspraktijk de Spiegel
Haagweg 324
Breda, Noord-Brabant 4813 XE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-48426054
Bekijk de site van Locatie