Laden Aanbod

« Alle Aanbod

Focustraining niveau I

28 oktober|10:00 - 13:00

Vind je het leuk om in een klein groepje te leren om beter naar jezelf te luisteren en bij jezelf te blijven in contact met anderen? Wil je minder in je hoofd zitten en meer verbinding voelen met mensen en de wereld om je heen? Beter voelen wat bij je past en meer ontspannen in het leven staan?
Dan is de training focussen I (van IV) iets voor jou. In deze training leer je zelf focussen, je leert de essentie en de basisbegrippen van het focussen kennen en je leert hoe je kunt omgaan met tegenstrijdige signalen en innerlijke processen als een criticus en een innerlijk kind. Focussen is iets dat je al doende leert, dus we gaan vooral ervaren en oefenen. Zo leer je meteen ook hoe je luisterend bij een ander aanwezig kunt zijn en wat dit voor jou en de ander kan betekenen.

De training wordt gegeven op vrijdag 28 oktober, 11 november, 25 november en 9 december van 10 – 13u (evt. naar 3 dagen van 10-15u om te zetten). Tussen de trainingen door wordt het oefenen met andere deelnemers van de groep aanbevolen. Ik werk in kleine groepen van 2-5 deelnemers.

De kosten voor de training bedragen 240 euro. Voorafgaand aan de training vindt er een live of online wederzijds kennismakingsgesprek plaats met een korte sessie.

Na afloop van de training ontvang je een officieel certificaat van The International Focusing Institute NY, waarmee je je kunt aanmelden voor diverse vervolgtrainingen en thematische workshops op het gebied van Inner Focusing. Voor een recent aanbod en meer informatie over Inner Focusing: www.stichtingfocusing.nl en www.focusing.org.

Gegevens

Datum:
28 oktober
Tijd:
10:00 - 13:00
Aanbod Categorie:
Aanbod Tags:
Site:
http://www.despiegel.nu

Organisator

Dorethé Mommersteeg
Telefoon:
0648426054
E-mail:
dorethe@despiegel.nu
Bekijk de site van Organisator