Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Focustraining niveau I

12 november|10:30 - 15:30

In deze training leer je zelf focussen, je leert de essentie en de basisbegrippen van het focussen kennen en je leert hoe je kunt omgaan met tegenstrijdige signalen en innerlijke processen als een criticus en een innerlijk kind. Focussen is iets dat je al doende leert, dus we gaan vooral ervaren en oefenen. Zo leer je meteen ook hoe je luisterend bij een ander aanwezig kunt zijn en wat dit voor jou en de ander kan betekenen.

De training wordt gegeven op donderdag 12 en 26 november en 17 december 2020 van 10:30-15/15:30u. Tussen de trainingsdagen door wordt het oefenen met andere deelnemers van de groep aanbevolen. De groep bestaat uit minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers.

De kosten voor de training bedragen 240 euro. Voorafgaand aan de training zal er een live of online wederzijds kennismakingsgesprek plaatsvinden met een korte sessie.

Na afloop van de training ontvang je een officieel certificaat waarmee je je kunt aanmelden voor diverse vervolgtrainingen en thematische workshops op het gebied van Inner Focusing.

Gegevens

Datum:
12 november
Tijd:
10:30 - 15:30
Activiteiten Categorie:
Site:
http://www.despiegel.nu

Organisator

Dorethé Mommersteeg
Telefoon:
0648426054
E-mail:
dorethe@despiegel.nu
Site:
www.despiegel.nu

Locatie

Nederland
Nederland + Google Maps