Aanmelden

Je kunt op verschillende manieren meedoen met de Stichting Focusing:

  1. Aspirant participant
  2. Participant
  3. Participant plus
  4. Donateur

1. Aspirant participant: € 10,- voor 2 maanden

Je hebt interesse in Focusing en wilt kennismaken met het werk van de Stichting. Als aspirant participant maak je kennis met het netwerk. Je krijgt toegang tot het besloten deel van de website met artikelen, discussieforum, nieuws over activiteiten en werkgroepen. Ook ontvang je de nieuwsbrief.

2. Participant: € 40,- voor het jaar 2020

Je voelt je betrokken bij Focusing in Nederland en het werk van de Stichting. Je wilt graag op de hoogte blijven van nieuws, informatie en artikelen. Je hebt zin om de mensen achter het netwerk beter te leren kennen, bijv. door deelname aan een werkgroep of inspiratiebijeenkomst. Als participant heb je toegang tot het besloten deel van de website, en je ontvangt korting op activiteiten en informatiemateriaal.

3. Participant Plus: € 65,- voor het jaar 2020

Ben je aanbieder van Focusingworkshops, trainingen en/of individuele begeleiding, dan past deelname als Participant Plus. Als Participant Plus kun je een Profielpagina aanmaken met alle informatie over je praktijk en je aanbod. Je kunt door belangstellenden uit Nederland en België worden gevonden op je aanbod, datum, locatie of specialisatie. Daarnaast geniet je alle voordelen van de participant.

4. Donateur: vrijwillige bijdrage

Als donateur draag je Focusing in Nederland en het werk van de Stichting een warm hart toe. Je wilt graag financieel extra bijdragen om de doelen van de Stichting te helpen realiseren. De hoogte van de donatie is geheel eigen keus. Je kunt participant zijn èn donateur.

 

Op dit moment is het aanmelddeel van de website tijdelijk niet beschikbaar vanwege onderhoud daaraan. Naar verwachting zal op zaterdag 15 juni alles weer beschikbaar zijn. Heb je vragen over aanmelden of wil je iets anders weten, vul dan het contactformulier in.