Laden Aanbod

« Alle Aanbod

  • Dit aanbod is voorbij.

Verdiepingstraining Focusing voor professionals (therapeuten, hulpverleners en coaches)

22 november 2023

Verdiepingstraining Focusing: Focusing-kwaliteiten verdiepen en werken met innerlijke delen.

Als je begonnen bent Focusing in je werk toe te passen dan heb je nu misschien behoefte aan verdieping en voeding. Waarschijnlijk heb je ook gemerkt dat er zich vaak delen laten zien tijdens het focussen. Voorbeelden van delen zijn bv. een (gekwetst) kind-deel, een innerlijke criticus, een perfectionist of een rebel. Focusing biedt mogelijkheden om deze delen tot ontwikkeling te laten komen. Zodat ze minder belemmerend, en misschien zelfs wel als hulpbron aanwezig kunnen in het dagelijkse handelen van de hele persoon.
De eerste dag van deze training brengt je verdieping in de basis van je focusing-kwaliteiten en gaat in op het kader vanuit Focusing over het werken met delen. In dag 2 gaan we dieper in op het focussend werken met beschermende en verdedigende delen (zoals b.v. een innerlijke criticus). In dag 3 werken we met jonge (gekwetste) delen.
De trainingsdagen zullen steeds een combinatie zijn van informatie, observeren van voorbeeldsessies en zelf begeleiden en ervaren van sessies. Je krijgt huiswerkopdrachten mee zodat je in je eigen praktijk ervaring opdoet en daar vragen over kunt stellen. Aan het eind van de training heb je inzicht en handvatten om focussend met delen aan het werk te kunnen in jouw dagelijkse praktijk. Het aantal deelnemers is maximaal 10.

Kosten: 650,- inclusief BTW, syllabus en een heerlijke lunch.
Data: 2023: 11 oktober, 3 en 22 november van 10 tot 16.45 uur
Locatie: Culemborg, de synagoge
Accreditatie: Wordt aangevraagd voor LV POH GGZ en VVOCM
Begin-nivo: Een 2 daagse basistraining Focusing is voorwaarde om aan te sluiten

Locatie

Culemborg, de Synagoge
Sint Janskerkplein
Culemborg,
+ Google Maps