Laden Aanbod

« Alle Aanbod

  • Dit aanbod is voorbij.

Thuiskomen met Focusing

6 oktober 2023|09:30 - 13:00

Eens in de maand met een groep focussers verder ontdekken, ervaren en uitwisselen. We gaan dieper in op: interactief focussen, creativiteit en Focusing, toepassingen in het dagelijks leven, Gendlin’s A Process Model en specifieke thema’s als luisteren, innerlijk kind en criticus.
Natuurlijk is er ook veel ruimte om focussend verder te verkennen wat jou persoonlijk bezighoudt. Dat kunnen grotere vragen zijn als: Waar wil je meer vrijheid in krijgen? Wat houdt je tegen om jezelf helemaal te omarmen? Maar ook hele praktische zaken: Welke keuzes sta je voor? Op welke gebeurtenis wil je meer zicht krijgen? Je bepaalt zelf waarmee je aan de slag wilt gaan en dat kan per les verschillen. De felt sense volgen we daarbij als ingang naar het achterliggende verlangen.
Met de bijeenkomsten als warme thuisbasis en veilige ankerplaats focus je tussen de lessen verder met een medecursist. Dit kan je veel brengen: de opzet van dit jaar is het vergroten van je vertrouwen in de felt sense en in je eigen manier van Focusing.

Er zijn gastlessen van Annemarie Kok-Pastoors (Verbinding met dat wat beweegt van binnenuit) en Karin Brugmans (Verander niks, goed zijn in wie je bent). Annemarie heeft veel ervaring met kinderfocusing. Karin is Voice dialogue trainer en heeft Focusing geleerd bij René Maas. Er zijn nog een paar plaatsen vrij. Praktische info en opgave via de site.

Gegevens

Datum:
6 oktober 2023
Tijd:
09:30 - 13:00
Site:
https://focusingutrecht.nl/verdiepingsjaar/

Locatie

Focusing Utrecht (studio)
Parkstraat 18
Utrecht,
+ Google Maps