Aanbieders

Er zijn verschillende Focusaanbieders actief in Nederland. Hieronder een samenvatting van de verschillende typen aanbieders.

Individuele begeleiding

Afhankelijk van je vraag kun je terecht bij een groot aantal van onze professionele participanten die Focusing inzetten binnen hun praktijk, denk aan: psychotherapeuten, fysiotherapeuten of creatief therapeuten. Daarnaast zijn er gecertificeerde Focusbegeleiders die puur werken met Focusing of het combineren met bijvoorbeeld rebalancing, Mindfulness, yoga, NLP, loopbaan coaching en counseling.

Training volgen

Wil je een training volgen, dan zijn landelijk een groot aantal trainers actief. Er zijn cursussen voor iedereen en cursussen speciaal voor professionals. Daarnaast worden er ook door diverse trainers bijzondere workshops en presentaties verzorgd.

Bijzondere trainingen en bijscholing voor professionals

Zoek je een training of cursus voor professionele hulpverleners of voor een andere specifieke doelgroep, vul je zoekterm in op de zoekbalk van de Aanbodpagina. Hier staat het volledige aanbod aan Focusbegeleiding, training, cursussen en workshops.

Aanbieders zoeken op locatie

Op de kaart hieronder tref je het overzicht aan van Focustrainers en -begeleiders in Nederland en België. Klik op een locatiepin voor de contactgegevens van de aanbieder bij jou in de buurt, of vul hieronder je plaats in of de naam van een begeleider of trainer die je zoekt.

Approved
Marieke Hoeve
Approved
Sandra Hubers
Approved
joke janmaat
Approved
hieke kaastra
Approved
Evelien Kroese
Approved
René Maas
Approved
Els Nijssen
Approved
Frans Sandbergen
Approved
marian stufkens
Jump to page:
1 2 3