Laden Aanbod

« Alle Aanbod

Event Series Event Series: Focustraining niveau III

Focusing training niveau III

27 augustus|10:00 - 15:00

Deze training is de derde training van een serie van vier Focusing trainingen om zelfstandig te leren focussen en een ervaren focusser te leren begeleiden.

In deze training ligt het accent op het begeleiden van een ervaren focusser, waarin niet al te grote moeilijkheden te verwachten zijn. Vaardigheden om de verschillende fasen van het proces van de focusser te ondersteunen en te begeleiden (zoals het open en aandachtig aanwezig zijn in contact met jezelf en met de ander, het luisteren, het spiegelen en het geven van suggesties), worden aangereikt en geoefend. Je leert je eigen valkuilen in het focussen en begeleiden beter kennen en meer te vertrouwen op het proces.

De basis voor het luisterend aanwezig zijn en het begeleiden van het proces van een ander ligt in het luisterend aanwezig kunnen zijn bij jezelf en het inzicht in je eigen proces. Er zal dan ook in deze training blijvend aandacht zijn voor manieren om tot verdieping van je eigen focusproces te komen. We doen daartoe ervaringsgerichte en verkennende oefeningen en oefenen met focussen en begeleiden. Ook tussen de lessen door blijf je met elkaar oefenen.

Data: 27-8, 10-9 en 25-9 van 10-15u.

Gegevens

Datum:
27 augustus
Tijd:
10:00 - 15:00
Series:
Site:
http://www.despiegel.nu

Organisator

Dorethé Mommersteeg
Telefoon
0648426054
E-mail
dorethe@despiegel.nu
Bekijk de site van Organisator