Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Focusing Inspiratie Dag: Lezen en Luisteren als Inspiratiebron

15 maart|11:00 - 15:00

Deze zondag, van 11 tot 15 uur in Utrecht wordt georganiseerd en aangeboden door de Stichting Focusing Nederland om elkaar te ontmoeten en te inspireren.
De doelgroep is: de Participanten van de Stichting en alle Focussers die minimaal een basiscursus Focusing hebben gevolgd of die nu doet. We heten je van harte welkom in Restaurant Se7ven op Mariaplaats 7 in Utrecht vlakbij het station. Het is een vrij-treinendag wanneer je het Boekenweekgeschenk bij je hebt. Het thema van deze dag is dan ook ‘Lezen en Luisteren als Inspiratiebron…’.
Programma:
Vanaf 11 uur inloop koffie/thee
11.30 – 12.30 Focusing & Ont-moeten
12.30 – 13.30 lunch/pauze
13.30 – 15.00 Focusing & ‘Lezen en Luisteren als Inspiratiebron’
15.00 einde
Kom je: geef je op via www.secretariaat@stichtingfocusing.nl en geef aan of je wel of niet Participant (Plus) bent van de Stichting. Voor Participanten (Plus) is de dag gratis.

Datum:
Tijd: