Laden Aanbod

« Alle Aanbod

Focus-A-Thon

26 september|10:00 - 11:00

Wat?
De Focus-a-thon is een online marathon van Focusing workshops. Ervaren focussers uit verschillende landen geven workshops van een uur. Elk in hun eigen taal en met een eigen invalshoek. Er zijn workshops in het Deens, Italiaans, Hebreeuws, Duits, Frans, Portugees, Kroatisch, Spaans, Japans, Nederlands, Turks en Russisch. De workshops worden live in het Engelse vertaald.

Voor wie?
Als je benieuwd bent naar wat Focusing eigenlijk is, laten de workshops je er op verschillende manieren mee kennismaken. Als je al een ervaren focusser bent, is de Focus-a-thon een mooie gelegenheid om inspiratie op te doen en anderen te ontmoeten.

Wanneer?
De Focus-a-thon start op zaterdag 25 september om 14:00 uur. De laatste workshop is op 26 september om 12:00 uur. Je mag je aanmelden voor zoveel workshops als je wilt.

Wat kost het?
De Focus-a-thon is een open aanbod van The International Focusing Institute in New York. Doel is geld in te zamelen voor het instituut en de bekendheid van Focusing te vergroten. Bij inschrijving word je gevraagd een donatie te geven waarvan je de hoogte zelf mag bepalen. Als dat niet mogelijk is, mag je ook zonder donatie meedoen.

Hoe geef je je op?
Om mee te kunnen doen, moet je je vooraf inschrijven op de site van het aanbod. Na registratie ontvang je een Zoom link. Spelregels: je bent op tijd bij je workshop en blijft het hele uur aanwezig.

Gegevens

Datum:
26 september
Tijd:
10:00 - 11:00
Bekijk de site van Aanbod

Locatie

Online
Nederland + Google Maps