Laden Aanbod

« Alle Aanbod

  • Dit aanbod is voorbij.

Drieluik Deel 1 Je innerlijke criticus (met veranderde tijden!)

23 oktober|13:00 - 17:00

Een drieluik Focussen over gevoelige maar invloedrijke onderwerpen: de innerlijke criticus, het innerlijke kind, en de relatie met je lijf. Deze dagen zijn ook los van elkaar te volgen.

Thema’s die in ieders leven een rol spelen. Vaak is die rol veel groter dan je in de eerste instantie denkt. Maar hoe vaak hebben we er echte aandacht voor?
Onze onderliggende drijfveren. Overlevingsstrategieën en diepgewortelde overtuigingen. Gewoontepatronen. Misschien ben je er zodanig mee vergroeid dat je niet kunt zien hoe bepalend ze zijn voor je keuzes, je energie en je relaties. Of misschien doe je juist je uiterste best om er geen last van te hebben of er van af te komen. Wat kun je daar moe van worden..!
Hoe dan ook, de juiste aandacht voor deze thema’s kan je heel veel opleveren. Je wordt je bewust van de rol die ze spelen, en wat ze voor je willen. En je gaat zien wat er misschien anders kan. Soms dient zich dan een nieuwe stap aan, naar meer rust en ruimte in jezelf en daardoor in je leven.

Deze thema-dagen nodigen uit om te zijn met wat er is, met liefde en respekt voor alles wat zich aandient. We gaan in de diepte onderzoeken wat er nodig is om meer ontspanning te creëren in je leven, en meer ruimte voor je spontaniteit en eigenheid.
En ook al is dit ‘serious business’, er is alle ruimte voor creatieve expressie en spel.
We combineren het Focussen met beweging en klank, aanraking en ademwerk.

Dit eerste deel gaat over je innerlijke criticus. De stem in je hoofd die van alles vindt van je gedrag, je keuzes, je gevoelens. Op een manier waar je meestal niet blij van wordt. Wat wil deze stem eigenlijk voor je? En hoe kun je er een vruchtbare relatie mee opbouwen?

Gegevens

Datum:
23 oktober
Tijd:
13:00 - 17:00
Aanbod Categorieën:
,
Aanbod Tags:
, , , , , ,
Site:
http://www.focuspraktijksatya.nl

Organisator

Saskia Kimman
Telefoon:
06-17048515
E-mail:
saskiakimman@hotmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

groepsruimte De Oorsprong
Driehuizerweg 331
Nijmegen, 6525PM Selecteer een land:
+ Google Maps
Telefoon:
0617048515
Bekijk de site van Locatie